MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos - View Single Post - Podrška da MIRKO CRO_COP NEODUSTANE!!
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 09-21-2009, 07:06 AM Thread Starter
femalemmafan
MMA Fanatic
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
 
Podrška da MIRKO CRO_COP NEODUSTANE!!

PRvo bih molila da se ovdje javljaju samo oni koji žele da Mirko odradi najmanje još ove 2 borbe koje ima potpisane sa ufc-om .

MOJI RAZLOZI ZA OVU TEMU:

glavni razlog za ovu temu je jednostavno postaviti kontru svim onim silnim postovima kojima forumaši svim snagame pokušavaju dočarati svoju želju da mirko zakvači rukavice o klin.

1.nekoliko mjeseci ranije mirko je rekao da si daje još 2 do 3 godine top forme.
Pošto je sigurno da Mirko trenira jednako intezivno kao i kad je bio mlađi, mislim da možemo doći do zaključka da je broj 1 problem PSIHA.

2.Ovo što je sam naveo za jutarnji list rekao je vruče glave.
ono što će mirko vidjeti na forumima je nažalost 98% navijanja da svoju karijeru već jednom završi. dobar dio tih želja temelji se na dobrim namjerama no moje je mišljenje da Mirko nebi trebao biti poveden ničim što se po forumima govori, jer jedino dobre stvari koje su vrijedne čitanja i slušanja su postovi tipa : "mirko, uz tebe sam bez obzira na šta se odlučiš".no evo i mene sa pokušajem da se i glas onih koji žele da mirko ostane pročuje malo dalje

3.Mislim da mirko duguje nama pravim fanovima barem još ove dvije potpisane borbe po krovom ufc-a, i smatram da , kao veliki borac i legenda mma u ufc-u treba pokazati na čemu je izgradio svoje ime i otići iz ovoga sport sa pobijedom.


hvala
femalemmafan is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome