MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos - View Single Post - Arid "Hulk" Haugen utfordret i MMA av Mariusz Pudzianowski

View Single Post

Old 07-24-2010, 09:58 AM   #1 (permalink)
Sápmi!MMArtist
MMA Fanatic
 
Sápmi!MMArtist's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: The Artic Circle
Posts: 9
Sápmi!MMArtist has a little shameless behaviour in the past
Arid "Hulk" Haugen utfordret i MMA av Mariusz Pudzianowski

http://www.vg.no/sport/boksing/artik...artid=10003772
Freakshow nummer 1..juhu!
Quote:
(VG Nett) Neste år kan råsterke Arild «Hulk» Haugen (24) barke sammen med tidenes kraftkar i en superduell hvor det meste er lov - i en kampsport som er ulovlig i Norge. Haugen er nemlig i forhandlinger om å møte strongmanlegenden Mariusz Pudzianowski (33) mann mot mann i mixed martial arts (MMA) - en kampsport Hulken aldri tidligere har testet. Pudzianowski har som den eneste vunnet «Verdens sterkeste mann» fem ganger, og regnes som en av Polens mest kjente mennesker.- Kampen er dømt til å gå til helvete, men det er derfor jeg har så lyst å si ja til utfordringen. For meg frister det veldig å teste meg mot ham, sier en offensiv Arild Haugen til VG Nett.

Kampsporten, omtalt som en av verdens tøffeste idretter, minner om kickboksing, men en match fortsetter dersom utøverne går overende. Det er lov til å slå mens man ligger nede, og en MMA-fighter må beherske både stående kamp og kamp på bakken. Kampene går gjerne i bur.

tror faktisk Hulken hadde knocka ut Pudzianowski, siden begge e så å si like ny i bryting å Bjj ,da har jo faktisk Hulken en liten fordel me litt bokseerfaring.

Må igjen berømme Vg netts fantastiske journalister som ser ned med ugleøyer på mma som den voldelige ekstemfreakshowet det e....
Sápmi!MMArtist is offline   Reply With Quote