MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos - View Single Post - DREAM 10: Joachim Hansen vs Shinya Aoki revans 20og Jula

View Single Post

Old 04-27-2009, 10:55 AM   #1 (permalink)
Freelancer
Lightweight
 
Freelancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,658
Freelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By AllFreelancer Is Beloved By All
DREAM 10: Joachim Hansen vs Shinya Aoki revans 20og Jula

Japanska organizacija FEG je najavila da ce se WAMMA sampion lake kategorije Shinya Aoki boriti sa pobjednikom DREAM 08 grand prija u lakoj kategoriji Joachima Hansena, za titulu u lakoj kategoriji DREAM promocije u dogadjaju DREAM 10, 20og Jula.
To je treci obracun ove dvojice.

Prvi susret se odigrao u 'Pride Shockwave 2006' kada je Hellboy(Hansen) podlegao sjajnoj parternoj vjestini Tobikan Judana(Aoki), izgubivsi mec zavrsnicom Gogoplata.

Drugi susret je imao drugacji kraj. Susreli su se u finalu DREAM turnira lake kategorije u dogadjaju 'DREAM 5' proslog jula.
Aoki je pokusavao da Hansena zavrsi u parteru , medjutim Hansen nije htio ni sekund vise da bude dolje sa Aokijem. Ustao je i zadao jak udarac u bradu lezeceg Aokija. Osamucen, Aoki nije branio ostale Hansenove udarce i mec je bio zavrsen sa TKO.

Majstorica je sledeci logican korak u slucaju ove dvojice.

Hansen se nije borio od poslednjeg susreta sa Aokijem. Trebao je da se bori sa lakasem po imenu Gesias JZ Calvancante za Novu Godinu u dogadjaju 'FieLDS Dynamite', medjutim Hansen se povukao iz borbe par sati pred pocetak zbog misteriozne povrede glave. Sada izgleda da je u punoj formi i spreman.

Aoki, s druge strane, je bio zauzet pobjedjujuci Eddie Alvareza(16-2) i David Gardnera(16-11) u poslednjih par mjeseci. Napravio je gresku kad je presau u tezu kategriju da se bori sa Hayato Sakuraijem, i izgubio je tehnickim nokautom u samo 27 sekundi.

To ga nije omelo da trazi nove izazove, tako da cemo ga vidjeti u borbi sa Fedorom Emelianenkom 29og aprila u M-1 Challenge, bez obzira sto ih tezinski dijele cetiri kategorije. Ali to ce ipak biti samo grappling egzibicija od 5 minuta, sto znaci da je Aoki siguran od Fedorovog GnP-a.

Evo trenutnih liste meceva za 'DREAM 10':

DREAM Titula u lakoj kategoriji
Joachim Hansen (19-7) vs. Shinya Aoki (20-4)

Ucesnici polufinala velter gran prija
Andre Galvao (3-0)
Jason High (7-1)
Hayato Sakurai (35-8-2)
Marius Zaromskis (9-2)
Bice dodato jos ucesnika sto se vise se budemo blizili samom dogadjaju.
__________________
"He who defeats himself is the mightiest warrior" - Confucius(I think)
Freelancer is offline   Reply With Quote