MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos - View Single Post - DREAM 10: Joachim Hansen vs Shinya Aoki revans 20og Jula
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 04-27-2009, 10:55 AM Thread Starter
Freelancer
Lightweight
 
Freelancer's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,658
                     
DREAM 10: Joachim Hansen vs Shinya Aoki revans 20og Jula

Japanska organizacija FEG je najavila da ce se WAMMA sampion lake kategorije Shinya Aoki boriti sa pobjednikom DREAM 08 grand prija u lakoj kategoriji Joachima Hansena, za titulu u lakoj kategoriji DREAM promocije u dogadjaju DREAM 10, 20og Jula.
To je treci obracun ove dvojice.

Prvi susret se odigrao u 'Pride Shockwave 2006' kada je Hellboy(Hansen) podlegao sjajnoj parternoj vjestini Tobikan Judana(Aoki), izgubivsi mec zavrsnicom Gogoplata.

Drugi susret je imao drugacji kraj. Susreli su se u finalu DREAM turnira lake kategorije u dogadjaju 'DREAM 5' proslog jula.
Aoki je pokusavao da Hansena zavrsi u parteru , medjutim Hansen nije htio ni sekund vise da bude dolje sa Aokijem. Ustao je i zadao jak udarac u bradu lezeceg Aokija. Osamucen, Aoki nije branio ostale Hansenove udarce i mec je bio zavrsen sa TKO.

Majstorica je sledeci logican korak u slucaju ove dvojice.

Hansen se nije borio od poslednjeg susreta sa Aokijem. Trebao je da se bori sa lakasem po imenu Gesias JZ Calvancante za Novu Godinu u dogadjaju 'FieLDS Dynamite', medjutim Hansen se povukao iz borbe par sati pred pocetak zbog misteriozne povrede glave. Sada izgleda da je u punoj formi i spreman.

Aoki, s druge strane, je bio zauzet pobjedjujuci Eddie Alvareza(16-2) i David Gardnera(16-11) u poslednjih par mjeseci. Napravio je gresku kad je presau u tezu kategriju da se bori sa Hayato Sakuraijem, i izgubio je tehnickim nokautom u samo 27 sekundi.

To ga nije omelo da trazi nove izazove, tako da cemo ga vidjeti u borbi sa Fedorom Emelianenkom 29og aprila u M-1 Challenge, bez obzira sto ih tezinski dijele cetiri kategorije. Ali to ce ipak biti samo grappling egzibicija od 5 minuta, sto znaci da je Aoki siguran od Fedorovog GnP-a.

Evo trenutnih liste meceva za 'DREAM 10':

DREAM Titula u lakoj kategoriji
Joachim Hansen (19-7) vs. Shinya Aoki (20-4)

Ucesnici polufinala velter gran prija
Andre Galvao (3-0)
Jason High (7-1)
Hayato Sakurai (35-8-2)
Marius Zaromskis (9-2)
Bice dodato jos ucesnika sto se vise se budemo blizili samom dogadjaju.

"He who defeats himself is the mightiest warrior" - Confucius(I think)
Freelancer is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome