Odd error when posting - MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos
Forum Feedback Have a question or comment about MMAForum.Com, please post it in here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 09-23-2006, 01:12 PM Thread Starter
Free Thinker
 
pt447's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: In your closet!
Posts: 5,673
Blog Entries: 1
                     
Odd error when posting

i'm not sure if this is a thing with my browser or not, but i don't think so. recently, but not neccisarily all the time, when i post, that time-limit resitriciton message comes up, like i posted too quickly, but i didn't. its odd. just thought i'd throw that out there!

whiskey, racism, money, grease, twinkie's, guns.....yep lol thats about it

http://www.watchblog.com/

http://www.xanga.com/mfalino
pt447 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 09-23-2006, 03:38 PM
Banned
 
MMA freak's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,901
 
Its something we all have. I think you can only post one time every 30 seconds or a minute. I've bumped into that a few odd times. Nothing big, it prevents flooding on the forum.
MMA freak is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 09-24-2006, 11:55 AM Thread Starter
Free Thinker
 
pt447's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: In your closet!
Posts: 5,673
Blog Entries: 1
                     
Quote:
Originally Posted by MMA freak
Its something we all have. I think you can only post one time every 30 seconds or a minute. I've bumped into that a few odd times. Nothing big, it prevents flooding on the forum.
no, its not the normal thing. it'll happen even if its my first post of the day... i think... now you have me questioning myself... but i don't think its the normal flow controller!

whiskey, racism, money, grease, twinkie's, guns.....yep lol thats about it

http://www.watchblog.com/

http://www.xanga.com/mfalino
pt447 is offline  
post #4 of 10 (permalink) Old 09-28-2006, 05:14 PM
Amatuer
 
DrVanNostrand's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 127
 
no, my posts do that also...i always use the "quick reply" box just like any vbulletin forum, but when hit "post quick reply", it sends me to the advance screen and gives me the prompt that i have already posted and that the forum only allows posts every 10 seconds...it will proceed to tell me that i have to wait 9 secs...but if you scroll down to where it gives you a view of all the responses in the thread thus far, the post that i have just posted is already in the thread...

so i usually use quick reply as usually, then when it sends me to that screen i just scroll down to make sure my post is in the thread...then, i just continue as usual...and lets do it one more time *hits post quick reply*
DrVanNostrand is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 09-28-2006, 06:01 PM
Flyweight
 
brvheart's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: to infinity and beyond!!
Posts: 209
 
This is a issue being looked into, I was the first to report in another post...so it is known about
brvheart is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 09-28-2006, 08:21 PM
This is SPARTA!
 
Kameleon's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston, Texas
Posts: 5,495
Blog Entries: 4
                     
Click the blue post reply button. Don't use the quick reply.


Kameleon is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 01-08-2007, 01:39 PM
Staying C L A S S Y!!!
 
Assassin's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 335
                     
Quote:
Originally Posted by Kameleon
Click the blue post reply button. Don't use the quick reply.
Is there any way the "Quick Reply" feature can be fixed???

Assassin is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 01-08-2007, 03:13 PM
F*ck You I Rhyme Better
 
Organik's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto
Posts: 2,458
                     
i used to have the problem pt447 did allllll the time... but not near as much anymore.. before it was every post i made it would do that...

and i dont see no blue "post reply" buttomn
Organik is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 01-09-2007, 03:00 AM
I eat babies
 
WouldLuv2FightU's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Troy, Ohio
Posts: 7,647
Blog Entries: 3
                     
It's been happening to me lately a lot. Never happened until recently but now it is starting to cease again. Prolly just a wierd bug when the forum is busy or something.
WouldLuv2FightU is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 01-10-2007, 02:40 PM
Administrator
 
adminmma's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,936
Blog Entries: 1
                     
Quick Reply seems to be working just fine (for me). That other error people were receiving was resolved some time ago. Quick reply was when the error would come up.
adminmma is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome