Mixed Martial Arts Forum banner

DREAM 10: Joachim Hansen vs Shinya Aoki omkamp 20 Juli

5K views 9 replies 6 participants last post by  Vrang 
#1 ·

Japan’s Fighting and Entertainment Group (FEG) har annonsert at WAMMA lightweight champion Shinya Aoki skal møte DREAM 2008 lightweight grand prix vinner Joachim Hansen for Lightweight belte på ‘DREAM 10’ i Saitama Super Arena , Saitama Japan, 20 Juli.

Dette er 3 gang de møtes til kamp.

Første gang de møttes var på ‘Pride Shockwave 2006’ hvor Hellboy måtte gi tapt for “Tobikan Judans” grappling og bli en del av Aokis submission høydepunkter.
Men deres andre møte skulle gå litt anderledes.

De endte opp med å møte hverandre igjen på DREAM Lightweight Tournament Final (DREAM 5) forrige Juli.

Aoki jobbet med grapplingen sin som vanlig men Hansen ville ikke ha noe med det å gjøre. Så han reiste seg og leverte et massivt venstreslag mot kjeven til Aoki som fremdeles lå på bakken. Aoki var tåkete og åpen for flere slag som ble levert av Joachim før dommeren stoppet det for å hindre mer skade mot Aoki.
Nå er en "rubber match" på plass for å løfte en av dem til øverste del av poengskalaen.

Hansen, som en gang sa at han heller ville ha blødende hemoroider en å slåss for UFC, har ikke konkurert siden hans siste kamp mot Aoki sommeren 08.

Han skulle egentlig møte høyt akdede Lightweight fighter Gesias “JZ” Calvancante i en "non-title bout" på ‘FieLDS Dynamite!! 2008′ på nyttårsaften men hansen fikk ikke legegodskjenning grunnet en hodeskade og måtte trekke seg fra kampen.

Nå virker det som om han er tilbake i form og klar til å møte Aoki på ‘DREAM 10’.

Aoki har derimot vert svært opptatt, med submission seire over Eddie Alvarez (16-2) og David Gardner (16-11) de siste månedene.

Aoki tapte derimot hans siste kamp mot Mach Sakurai før klokken hadde tikket et halvt minutt grunnet noen dødelige knær. Denne kampen kjempet Aoki i Welterweight.

Dette tilbakeslaget har ikke lagt en demper på hans søken etter større motstandere, siden han skal møte Fedor Emelianenko (30-1) på M-1 Challenge 29 April i Tokyo, Japan — selv om det er fire vektklasser som skiller dem.

Men denne ganger trenger ikke Aoki å uroe seg for slag siden det er en 5 minutters oppvisningskamp der bare grappling er lov.

‘DREAM 10′ vil også være der hvor semifinalene i Welterweight Grand Prix tar plass, som inkluderer Hayato Sakurai og jiu-jitsu phenomenet Andre Galvao.

Her er de som forløpig skal delta på ‘DREAM 10’:

DREAM Lightweight Title
Joachim Hansen (19-7) vs. Shinya Aoki (20-4)

Welterweight Grand Prix Semifinal participants
Andre Galvao (3-0)
Jason High (7-1)
Hayato Sakurai (35-8-2)
Marius Zaromskis (9-2)
kilde : http://mmamania.com/2009/04/25/dream-10-joachim-hansen-vs-sinya-aoki-rematch-set-for-july-20/

ps. beklager at det ble litt rotete. når man oversetter direkte blir det av og til litt klussete, håper det var leselig :)
 
#4 ·
Utrolig kult med egen skandinavisk seksjon:D

For det første så vet man alltid hva man har i vente når en skal sloss mot Aoki. Man vet hvordan man må forberede seg. Når dette i tillegg er det tredje møte dem i mellom tror jeg Hansen har oppskriften for å ta seiern igjen.

Er Hansen 100% igjen så ser jeg for meg enten TKO eller Ko i første runde. Håper på dette og:D
 
#6 ·
Eftersom det inte verkar vara så många Svenskar här är det dags att dra igång min:

DAENSKE IMITATION!!!

Je fö heeelvidi, de komme(r) va en bra match. Jeg hållur på Hänsun, me Aåki e ju e jävle pyythånorm på maahrkun. Meeh Joakim er en stark dräng o jeg hållur på han.

(no offence :thumb02:)
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top