Mixed Martial Arts Forum banner

Hvor ser du MMA?

12K views 16 replies 13 participants last post by  Budhisten 
#1 · (Edited)
Jeg regner med det er fler enn meg som er nødt til å streame fights på internett. Husker godt jeg våknet søndag og var dritgira for å se GSP vs PENN 2, men fighten lå ikke på sidene jeg vanligvis bruker. Dermed måtte jeg drive å google rundt etter den. Selvfølgelig var det en eller annen som hadde kommentert "what a dominating performance by GSP", eller noe i den duren. Fantastisk!

Derfor tenkte jeg at folk kunne skrive linker til sider hvor helt ferske fights blir lagt ut her.

www.mmascraps.com

www.mmashack.com

Jeg bruker vanligvis disse to og de fungerer som regel. En dum ting kan være at fight tiden er oppgitt i videoboksen, så en bør scrolle nedover slik at en ikke ser det for å unngå spoilers.
 
#2 ·
*host* torrents *host*


MMA fortjener å bli sett på i dugende kvalitet, ikke den skrøpelige kvaliteten det som regel er på internett-streams.

UFC stevner som har vært i England, er forsåvidt mulig å se ved hjelp av SopCast og kvaliteten er ikke så aller verst.
 
#7 ·
Som oftest torrents (fcz or xtremespeeds) dagen etterpå om jeg "klarer" å vente. På ufc ppv's koster jeg ofte på meg $49,95 for ppv livestreamen de pleier å ha på yahoo sports.

Ellers er ofte live streams tilgjengelig på justin.tv for de fleste event's av litt størrelse så ender ofte der å.
 
#10 ·
det e nog nästan alltid torrents... om nån gala e i England eller Europa på rimlig tid så kan jag ibland söka nån live stream.
 
#15 · (Edited)
www.mmatko.com
www.mma-core.com
www.mmahits.com

Desuden er der en polsk side, men kan i skrivende stund ikke huske navnet på den.

Ellers som det bliver sagt, er der som regel live streaming på:
www.myp2p.eu. Her er justin.tv en god og populær mulighed selvom jeg oplevede den blive taget ned både i forbindelse med et UFC-event og en boksekamp(Kessler-FRoch).

Hvis man kan tage i Kanal 9, hvilket man kan i nogle kabelpakker her i Danmark, kan man ofte se hele UFC-eventet live. Fantastisk!

Fedt at se andre skandinaver på forummet i øvrigt:)
 
#16 ·
mma-tracker.net ...eller kordan som helst torrent side:)
ingenting e som UFC i hd på søndagskvelden, eller viss vi e en gjeng så spytter vi i en 50lapp å chiller gjennom lørdagsnatta me ufc gjennom ppv streaming, kjøper bare gjennom yahoosport.com eller ufc.com, men ikke Hd, nærmere Xvid kvalitet + at man vet aldri når linja streiker, gikk klipp av A.Silva vs P.Cote pga ustabilt nett fra Yahoo sin side! så nesten like greit me myp2p, eneste at man vet aldri kvalitet der.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top