MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos

MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos (http://www.mmaforum.com/forumindex.php)
-   Skandinavisk Seksjon (http://www.mmaforum.com/skandinavisk-seksjon/)
-   -   Intervju med Alexander Gustafsson på kimura.se (http://www.mmaforum.com/skandinavisk-seksjon/71767-intervju-med-alexander-gustafsson-p-kimura-se.html)

Inkdot 02-14-2010 04:06 PM

Intervju med Alexander Gustafsson på kimura.se
 
Quote:

Vi på Kimura åkte ner till Göteborg förra veckan för att göra intervjuer och reportage. Den första intervjun vi lägger upp är med Sveriges ende UFC-fighter, Alexander Gustafsson. Trots att Alex redan vid 23-års ålder är UFC-proffs och har ett “perfect record”, var han otroligt jordnära, vänlig och ödmjuk. Inte för att vi hade förväntat oss det motsatta, utan mer för att VI skulle vara långt uppe i det blå OM vi hade varit i hans sitts.

Vi satt och pratade med Alex ganska länge efter intervjun och han gav oss ett vuxet och intellektuellt intryck, och vinner han några matcher till så tror vi att Alex kommer att bli lika älskad som GSP av MMA-fans runt jorden för hans vänliga och jordnära attityd, i kombination med en dödlig höger.

Ett stort tack till Alex tränare, August Wallén, som hjälpt oss ordna intervjun.
Länk till Videon!

Alex möter Phil Davis i sin nästa match som går i UFC 112 i Abu Dhabi.

Judoka 02-16-2010 05:48 AM

Jag visste att han skulle bli bra. Jag väntade att han skulle ha ett stort visar på hans debut men inte förvänta sig att det är så bra. Jag gillar verkligen den här killen, och om han är ödmjuk då jag gillar honom mer. Kan inte vänta att få se honom igen.

Inkdot 02-16-2010 06:28 AM

Alex är riktigt ödmjuk, det säger alla som tränat med honom.

Han behöver nog bygga upp sin fysik lite dock. Tror han skulle bli bättre av att lägga på 3-5kg muskler till. Fighters i UFC är större och mer fystiska än i mindre galor och Alex måste anpassa sig. Men jag hoppas och tror att Alex kan nå toppen av UFC rankingen.

Judoka 02-16-2010 03:53 PM

Han är fortfarande ung och ny i UFC. Jag tror att han kommer att utvecklas.

Jag är inte säker ho han kommer att göra mot Phil Davis, Davis är en enastående brottare och jag anser att dessa två fighters är de stridande att wath för framtiden i detta område.


All times are GMT -4. The time now is 12:20 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 , Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome