MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos

MMA Forum - UFC Forums - UFC Results - MMA Videos (http://www.mmaforum.com/forumindex.php)
-   Skandinavisk Seksjon (http://www.mmaforum.com/skandinavisk-seksjon/)
-   -   Arid "Hulk" Haugen utfordret i MMA av Mariusz Pudzianowski (http://www.mmaforum.com/skandinavisk-seksjon/79467-arid-hulk-haugen-utfordret-i-mma-av-mariusz-pudzianowski.html)

Sápmi!MMArtist 07-24-2010 09:58 AM

Arid "Hulk" Haugen utfordret i MMA av Mariusz Pudzianowski
 
http://www.vg.no/sport/boksing/artik...artid=10003772
Freakshow nummer 1..juhu!
Quote:

(VG Nett) Neste år kan råsterke Arild «Hulk» Haugen (24) barke sammen med tidenes kraftkar i en superduell hvor det meste er lov - i en kampsport som er ulovlig i Norge. Haugen er nemlig i forhandlinger om å møte strongmanlegenden Mariusz Pudzianowski (33) mann mot mann i mixed martial arts (MMA) - en kampsport Hulken aldri tidligere har testet. Pudzianowski har som den eneste vunnet «Verdens sterkeste mann» fem ganger, og regnes som en av Polens mest kjente mennesker.- Kampen er dømt til å gå til helvete, men det er derfor jeg har så lyst å si ja til utfordringen. For meg frister det veldig å teste meg mot ham, sier en offensiv Arild Haugen til VG Nett.

Kampsporten, omtalt som en av verdens tøffeste idretter, minner om kickboksing, men en match fortsetter dersom utøverne går overende. Det er lov til å slå mens man ligger nede, og en MMA-fighter må beherske både stående kamp og kamp på bakken. Kampene går gjerne i bur.

tror faktisk Hulken hadde knocka ut Pudzianowski, siden begge e så å si like ny i bryting å Bjj ,da har jo faktisk Hulken en liten fordel me litt bokseerfaring.

Må igjen berømme Vg netts fantastiske journalister som ser ned med ugleøyer på mma som den voldelige ekstemfreakshowet det e....

Steffb 08-12-2010 07:43 PM

Jeg tror Arild lett kan vinne dette på KO. Pudzianowski har elendig teknikk stående og mot Tim Sylvia så man jo hva som skjedde med viljen når han selv ble truffet av slag. Sånn sett tror jeg Aril er tøffere, selv om han ikke har blitt testet ordentlig sånn sett. Men håper for alles det at denne matchen ikke går forbi første runde


All times are GMT -4. The time now is 01:27 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.7 , Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome